• profile-pic << Предишен бисер Следващ бисер >> Редактор 1 Американците са най-милите съседи, не дай си боже да ги помолиш за услуга.. Американците са най-милите съседи, не дай си боже да ги ...

  Положението в САЩ не е цветущо – навсякъде е пълно с нервни, изтормозени хора, на които им трябва много малко, за да преминат границата.


  34-годишният Робърт Кейн от Пенсилвания влязъл у съседа по бързата процедура с електрически трион. Боби отишъл на гости, защото един от приятелите на Джейми Залески бил паркирал на неговото място.


  Когато забелязал проблемната кола, Боби взел любимата си оранжева резачка и почукал у съседа. Когато Джейми попитал „Кой е?“, чул „Твоят най-голям кошмар“ и видял електрическия трион да минава през вратата му.


  За жалост на Боби обаче, той е обвинен в опит за кражба, нахлуване в частна собственост и тероризъм, като общите години на присъдите могат да стигнат 34.


  Горе-долу по същото време, на около 1000 км югозападно оттам жена се опита да взриви къщата на съседа.


  Кристин Круз леко се разстроила, когато рано сутринта на 7 януари, на тръгване за работа, открила, че гумите на колата й са разрязани. Поради сериозните кавги относно лаенето на съседското куче, преценила, че това е опит за отмъщение.


  Обидената жена отворила багажника на колата си, изкарала тубата с резервното гориво, пресипало го в няколко бутилки и добавила по един парцал. Единственото, което й останало е да запали парцалите и да подари саморъчните бомби с хубав замах на съседа.


  За нейно разочарование пламъците били изгасени много бързо, а самата тя ще бъде обвинена в предумишлен палеж.

  2012-04-04 15:25:42